Category Archives: VIJESTI

Voćar-piramida: Rebrendiran asortiman proizvoda

Voćar-piramida d.o.o. iz Visokog rebrendirala je asortiman proizvoda Voćar-piramida d.o.o. iz Visokog proizvodi domaće sokove. U ponudi se mogu pronaći razne vrste sokova, kao što su jabuka, kruška, borovnica, višnja, dunja,…

Program podizanja zasada i otkupa šljive za sušenje

Za 2014. i 2015. godinu firma Voćar-piramida je pokrenuo novi program i to program podizanja zasada i otkupa šljive za sušenje.

Program podizanja zasada i otkupa konzumne maline

Za 2014. i 2015. godinu firma Voćar-piramida je pokrenuo novi program i to program podizanja zasada i otkupa konzumne maline.

Sadnice voća

Sadnice Voća Za sadnju u proljeće 2014. u ponudi su sljedeće sadnice voća:

Svježe jabuke

U našoj ponudi, u Voćar-piramidi, tokom mjeseca marta 2014. ima još svježe konzumne jabuke i jabuke za preradu, osim Ajdareda, tu je još i Crveni Delišes.

U Voćar-piramidi uvijek aktivno i radno

U prilogu Vam donosimo nekoliko fotografija o proljetnom cvjetanju jabuke i kruške. – Jabuka u fazi cvjetanja, orezana, prehranjena za novu vegetaciju: – Stare authotone jabuke u fazi cvjetanja: –…

Suljo Selimović: “Voćar piramida” je projekt od šireg značaja za regiju

“Voćar piramida” je jedan od najvećih poljoprivrednih projekata u regiji ZE-Do kantona.

Sajam “Jesen u Visokom”

SAJAM POLJOPRIVREDNO PREHRAMBENIH PROIZVODA „JESEN U VISOKOM“ od 21. do 23. oktobra 2010.

Proizvodi Voćar-piramida i na tržištu Turske

Ovih dana se očekuje prva isporuka visočkog voća za tursko tržište. Malina i borovnica sa bh. tržišta zahvaljujući visočkoj firmi “Voćar piramida” trebala bi se naći na tržištu Turske.